PROJECT ENGINEERING

Uw project uitgevoerd volgens specificatie en binnen tijd en budget. Met mensenkennis als sleutel tot een goed werkend team en resultaten.

project-engineering

Services

Resultaatgericht met oog voor verschillende opinies en diverse belangen.
Daar staat Conovate voor.
 
Of het nu gaat om het uitbreiden of aanpassen van een bestaande installatie of nieuwbouw. Het managen van projecten is een van onze kernkwaliteiten. In alle fasen van een project: Ontwerp, aanbesteding- en contractfase, uitvoering, oplevering en nazorg.

Uw wensen en eisen staan voorop met uitvoering binnen de gestelde kaders aangaande budget, planning en kwaliteit. En dat op zelfstandig en onafhankelijke wijze.
Conovate koppelt verschillende functies en organisaties met eigen doelstellingen, financiële middelen en planningen. Ons streven daarbij is om integrale oplossingen aan te bieden.

Wij zijn bekend met diverse projectmanagementstromingen zoals IPMA, Prince2, Agile/Scrum. Wat in deze stromingen vaak niet wordt beschreven zijn de zachte vaardigheden die een projectleider of projectteam nodig heeft. Zoals ‘Hoe voeren wij een moeilijk gesprek?’, ‘Hoe ga ik om met verwachtingen?’.
Conovate heeft hier nadrukkelijk aandacht voor, omdat zij uit ervaring weet dat het op deze punten vaak mis gaat in projecten.

Ook uw project weer vlottrekken? Bel Conovate.

Verder kijken dan de trein lang is
Out-of-the-box denken was hier vereist